Të dashur Ferizajas kjo faqe është e dedikuar posaçërisht për reklamimet e pronës suaj.
Me nderime të përzemërta,mbetet e hapur për ju P
RONA KOMBËTARE.
Urdhëroni dhe beni reklamimet e prones suaj per shitje dhe qira.
PRONA KOMBËTARE
FERIZAJI
Tel : 0044 208 564 9196 Mob : 0044-776 886 7744E-maili: kontakto@pronakombetare.com
SHES 3 SHTËPI DHE TOKË

ZGJEDHJE E VETME PËR
SHITBLERJE DHE
MARËDHËNJE ME QIRA ËSHTË
PRONAKOMBETARE.COM
kontakto@pronakombetare. com

 • Shes 3 Shtépi dhe 3 hektarë truall
 • magjistralen Ferizaj-Gjilan,
 • Fshati "Dardani", ish-"Tankosiq",
 • Afër "Bonstilit" Amerikan, rreth rrugës
  kryesore.
 • Me infrastrukturë kompletuar.
 • I përshtashëm për çdo biznes. trulli
  mund te shitet edhe ndaras me apo pa
  shtëpi
 • Çmimi sipas marrveshjes.
 • Emaili-hasimi@hotmail.com

ZGJEDHJE E VETME PËR
SHITBLERJE DHE
MARËDHËNJE ME QIRA ËSHTË
PRONAKOMBETARE.COM
kontakto@pronakombetare. com
 • Shtëpia gjendet në Rr. e Prizrenit p.n
  Ferizaj
 • Shtëpia është dykatëshe, me
  sipërfaqe 160 m².
 • Ka 320 m2 nënkulëm për shfrytëzim
 • Ka 2.5 arri oborr me pemë, dhe  oborri
  ka mundësi zgjërimi deri 7,5 arri
 • Ka garazhë me madhësi të
  mjaftueshme
 • Të interesuarit luten që të drejtohen
  tek pronari  
 • Zt. Idajet Rexhepi përmes
 • Emailit- i.rexhepi@hotmail.com
 • Tel. 00377 044 199 125
 • Çmimi total në Euro 75.000
SHITET SHTËPIA  
Pritet foto nga pronari

ZGJEDHJE E VETME PËR
SHITBLERJE DHE
MARËDHËNJE ME QIRA ËSHTË
PRONAKOMBETARE.COM
kontakto@pronakombetare. com
Pritet foto nga pronari
Pritet foto nga pronari
SHITEN SHTËPITË ME 6 ARRI OBORR
 • Shtëpitë gjenden tek Rr, e Dibrës Nr.4
 • Kane 6 dhoma fletje, 2 Sallone,
         2 Kuzhina, 4 banjo, dhe 4 ballkone
 • Kanë 6 Arri oborr si dhe parking dhe janë
  të ndërtuara në vitin 1988
 • Kanë hyrje të veçanta, dhe gjenden tek
  shkolla fillore "Ahmet Hoxha" pranë
  stadiumit të qytetit.
 • Luten të interesuarit që ta kontaktojnë
  pronarin Fatmir Hashani në
 • Tel: 044 54 42 57
 • Mob. 044 544 257 ose
 • Email fatfinca@hotmail.com
 • Çmimi sipas marveshjes !

                                      30/06/09